Del 1 – Den 2:a Augusti 2018

Nu är det dags. Teamet från poolspecialisterna i Västerås kommer och etablerar sig. Det ser ut som en myrstack med folk som vet precis vad dom ska göra. Det är inte första gången som Poolspecialisterna i Västerås / Poolis bygger en pool. Lastbilar, grävmaskiner, personal, material allt flyter på i en rasande takt. Teamledaren mäter, det grävs, grävs mer, fraktas bort, mäts igen, vips så är “gropen” klar. Då kommer nästa team in. Dom som ska bygga själva poolen och stommen. Vi valde betongplatta med tryckimpregnerad ram runt.

Duktiga killar som visste exakt hur allt skulle vara. När stommen var klar så skiljde sig det endast “1” mm på 8 meters längd. Uppskattningsvis tog hela bygget 10 arbetsdagar och då ska man veta att dessa herrar säkert har andra uppdrag samtidigt.

Den 13: Augusti kontakta jag Poolspecialisterna angående trallen som vi skulle ha runt om poolen. virket har blivit försenat, vår leverantör som inte kunnat leverera i tid. Den behöver byggas klart först, innan poolspecialisterna gör det slutgiltiga. Någonstans i slutet av Augusti så är hela altanen klar. Nu är det bara värmaren kvar. Allt annat är på plats.

Den 14: September kommer Företagets ägare och kopplar in värmepumpen som spinner som en katt. Allt rullar precis som det ska. Vi är så nöjda med företagets insatts.

Den 17: September. Vi är fortfarande nya på detta med pool och ställer en del dumma frågor till företagets ägare som svarar snabbt med utmärkt information och svar på allt. Hela den trevliga kommunikation med företagets ägare fortsätter, svar kommer på små problem som har uppkommit. Vi är helnöjda.