Förord, VIKTIGT!

Hej kära läsare. Vi har under lång tid funderat på att skaffa pool. Vi vill åt Mallorca på mindre än 2 minuter. Sol, solstolar, palmer, skvalpande vatten, blått vatten, rent vatten, allt det där som hör sommaren till. År 2018 började vi se oss omkring efter poolbyggare i Västerås. Ta in offerter jämföra, vilken teknik är bäst ? vilken leverantör känns säkrast att använda ? Hur vill vi ha vår pool ? Placering av poolen och mycket mer. Valet föll på Poolspecialisterna i Västerås som även går under namnet “poolis”.

Varför blev det poolspecialisterna i Västerås ? Ägaren till poolspecialisterna är en mycket skicklig poolbyggare, han har en mycket stor kompetens och ger ett bra förtroende, vet vad han pratar om och kunde erbjuda oss en “helhetslösning”. För oss var valet enkelt. Poolspecialisterna i Västerås ska förverkliga vår dröm.

I dom kommande blogg inlägg kan ni följa min resa från start till mål med poolspecialisterna. Men framförallt vad som händer EFTER det att arbetet är klart. D.v.s “Kunden” och eftermarknaden. All information på denna bloggen är min personliga åsikt och bygger på det som jag har varit med om. Det är mina privata åsikter som jag beskriver i kommande blogginlägg.