Del 3 – 12 Maj 2021

Det är nu det börjar …… En ny säsong närmar sig, har kollat upp prognosen och det ser ut att bli en fin sommar om man får tro långtidsprognosen. Som vanligt ringer jag två telefonnummer som står på poolspecialisternas hemsida.

http://www.poolis.se/

Ett av numren går till ägaren och ett går till “kundtjänst”, ett nummer där den andra av företagets representanter tar emot kunder. Inget svar från något av telefonnumren, inget konstigt med det. nu är det fullt upp för alla i denna bransch. SMS läser alla och jag skickar ett SMS till “ägaren” och “Kundtjänst” den 12 Maj 2021, 15:36.” Behöver beställa grejer, Ring upp”. Ingen återkoppling. Efter en del strul med dagar (Åkte dit men ingen var där trots uttalad tid) och tider med många telefonsamtal och SMS finns det 4 dunkar klor samt 2 paket med service delar till “klor-apparaten” att hämta hos poolspecialisterna i Västerås / Poolis.

I och med detta strulet med enkla beställning så beslöt jag mig för att beställa fler “Service-påsar” till “klor-Apparaten”. Om jag ser till att beställa ytterligare 5 påsar så klarar jag mig i två säsonger.

Jag skickar ett SMS till ägaren, det är ingen idé att ringa längre. Det är inget som svarar, aldrig någonsin (om du nu inte är en ny kund som ska bygga en pool för 500.000 :-).

SMS:et skickades den 28:Maj 18:17. Då hade “Klor-Apparaten” slutat att fungera. “inget flöde, filtrering avstängd”. Inget svar, ingen återkoppling. Dött.

Jag beslutade mig för att åka dit på olika tider för att försöka “stöta” på någon. Vid två tillfällen som jag åkte dit såg jag två andra bilar “cirkulera” på samma ställe som jag, utanför, förmodligen för att få tag i “någon” som kan hjälpa till, leverera varor eller svara på frågor.

butiken är stängd, endast bokade besök, det finns inget på plats. Inga telefonnummer att ringa (ingen svarar).

Den :7 juni skickade jag ett SMS till ägaren med en frågan om han kan lägga ut dessa “service-påsar” på ett “ställe” och skicka en faktura som han brukar göra. Då slipper han dessutom vänta in mig. vad som helst duger. Inget svar.

Den 8:e Juni skickar jag ett nytt SMS med ett “?” i. Inget svar.

Den 9:e Juni skickar jag ett nytt SMS med “Hallå” i. Inget svar.

Den 28:e Juni skickar jag ett nytt SMS med texten “Kan du svara`? Jag behöver beställa saker men får inget svar ?”, “Vad är det här?”, “Får man inte ens beställa saker ?”.

Vad är det egentligen som händer med Poolspecialistern I Västerås / Poolis ? Nu börjar det osa VARNING!

Det jag nu vet är att ägaren helt har slutat svara på SMS och telefon. Nu började jag bli upprörd och förbannad och undrade vad som stod på. Hur svårt kan det vara att sälja saker som finns i lager ? Jag har köpt en “klor-Apparat” för 25.000:- som jag behöver delar till.

Jag hoppade in på Facebook i hopp om att hitta poolspecialisterna där. Tidigare hade Poolspecialisterna i Västerås / Poolis en facebook sida, den är nu nerstängd. Vem stänger ner en Facebooksida 2021 ? Den var öppen 2018 när jag köpte poolen, 2021 är den nerstängd.

Bara en sådan sak gjorde mig mer misstänksam. Den enda anledningen jag kommer på är att man, precis som på telefon kan skicka frågor, kommentarer och annat. Undrar hur kunderna kommentarer såg ut innan den stängdes ner ?
Jag undrar verkligen vilket betyg och vilka recensioner Poolspecialisterna i Västerås 7 Poolis hade på sin Facebooksida ?