Var inne och tittade på poolis recensioner på google där jag dessutom också har skrivit en kommentar. Döm själva….

Poolspecialisterna
Kranbyggargatan 7, Västerås
Redigera recensionen
Betyg 2021-09-13 – 2,7
10 recensioner

3 recensioner
för 2 dagar sedanNY-Redigera
Poolspecialister ? Läs min historia om detta företaget ! på poolspecialisterna org


Jens Nylander
1 recension
för 4 dagar sedanNY
Förvänta dig noll intresse att sälja och ringa tillbaka och återkoppla. Tog kontakt med detta företag för att köpa pool detaljer för ett större belopp. Skulle återkomma samma dag men återkom aldrig. Försökte ringa flera gånger och fick tag på kollegor som tyckte det var konstig att ingen återkom. Efter 2 veckor återkom företaget och tyckte att det inte var någon ide att de skulle offerera då de själva skulle ha högre priser än andra aktörer. Sa att det inte handlade om pris men de tycktes inte förstå.

Segelbåtar Tm
Local Guide·57 recensioner·2 foton
för ett år sedan
Satt på VL-bussen på väg in till hälla och fick bevittna en av era företagsbilar som körde om mötande trafik och håll på att smälla med bussen. En stor vräkig Dodge pickup. Är det så här oseriöst ni beter er i trafiken vill jag inte ens veta hur oseriöst ni bemöter både kunder och utför era arbeten. Av ren principsak ska jag avråda alla jag känner att köpa pool från er.
Gilla

Somewhere, under your raincoat!
Local Guide·110 recensioner·34 foton
för ett år sedan
Den av er som kör en svart Dodge Ram pickup, regnummer “POOLIS” borde överväga ifall du ska behålla körkortet. Denne uförde nyss den värsta omkörningen jag sett i mannaminne. Han drog om 2 bilar och höll på att smälla med en mötande buss. Jag hoppas fan inte att du är äldre än 18 år. Sicken mupp asså!!!